Fotopresentaties:
- Personeelsuitje 'Postwagen'
- Personeelsuitje 'Paintball'
- Personeelsuitje 'Zeiltocht'
- Personeelsuitje 'Rondvaart'

Vacatures; Scholieren/studenten/schoolverlaters

Omdat onze drukste tijden vooral op de zaterdagen, feestdagen en in de vakanties liggen, kunnen wij heel goed gebruik maken van scholieren en studenten. Elk jaar gaan er na het seizoen weer medewerkers weg omdat ze elders gaan studeren, of voor een vaste baan kiezen, in het verlengde van hun studie. Dit betekent dus ook dat we elk voorjaar en of de zomer periode weer nieuwe mensen nodig zijn.

Mensen in de leeftijd 14-16 jaar werken normaal gesproken eerst in de spoelkeuken en houden het terras netjes. In de leeftijd 16-20 jaar kun je kassa/buffet en keuken werkzaamheden verwachten.

Belangrijkste voorwaarde voor je sollicitatie is de wil om te werken. Wij zoeken alleen enthousiaste, gemotiveerde medewerkers.

Wij proberen het werken leuk te maken door menselijk met elkaar om te gaan, het werk een beetje af te wisselen, een drankje aan het einde van de dag en zo nu en dan leuke dingen met elkaar doen. (zie de foto’s van de uitjes)

Kortom; ben je tussen de 14 en 20 jaar oud, ben je gemotiveerd en beschikbaar om te werken op de zaterdagen/feestdagen en in de zomer en kom je uit de omgeving van Roden, reageer dan via ons contact adres.

Ook schoolverlaters die vanaf maart/april beschikbaar zijn kunnen reageren.

Groeten,
Stefan en Bianca.